luni, 31 august 2009

Ciuperci umplute pane

10 comentarii

12 ciuperci de marime mijlocie (numai palariile)
6 felii de sunca presata ( fiecare felie se taie in 2 pe lung)
120g cascaval
cimbru
faina
5 oua
sare, piper
pezmet

- un cubulet de cascaval presarat cu putin cimbru se inveleste in bacon si se pune in mijlocul palariei



- se tavalesc prin faina, ou, pezmet si iarasi ou si pezmet
- se prajesc in baie de ulei pana se rumenesc frumos











-
sâmbătă, 29 august 2009

Prajtura cu foi de napolitana si crema caramel cu nuci

4 comentarii

Mii si mii de scuze pt calitatea pozei, este batranica, are vreo 4 ani, insa prajitura este extraordinara si e musai s-o impart cu voi.

Faza 1 :
200 gr nuci + 200 gr zahar + 200gr unt + 5 galbenusuri + 2 pachete de zahar vanilat

- nucile le-am copt putin apoi le-am sfaramat cu sucitorul, daca aveti rabdare le puteti taia cu cutitul ... deci trebuie sa ramana bucati mai mari.
- se topeste untul, se pune zaharul, sa trage putin de pe foc sa se racesca putin apoi se pun galbenusurile si se tine totul pe foc pana se ingroasa, se adauga zaharul vanilat, nucile si se amesteca incontinuu.

Faza 2:
- intre timp, intr-o alta cratita se topesc (caramelizeaza) alte 200 gr zahar
- cand zaharul topit are o culoare aurie frumoasa, de chihlimbar, o turnam cu grija peste cealalta compozitie.

Atentie sa nu dea in foc!! Initial se face ca o spuma totul, dar amestecand incontinuu devine iar crema.

Se ung foile de napolitana si se pun la presat cel putin 3 ore. Se taie romburi micute.

Taina: 1. este destul de zaharoasa si daca asa vi se pare puteti desigur reduce cantitatea de zahar.
2. Nu iese foarte multa crema deci atentie la dimensiunea foilor de napolitana pe care le folositi.
Daca nu ma insel am folosit foi rontunde cu diametrul de max 25 cm

Am refacut-o de sarbatori (iarna 2010) a fost foarte apreciata :)

joi, 27 august 2009

Paine artizanala

5 comentarii

Reteta porneste dintr-o brutarie new yorkeza si a facut furori in lume.
Am sa va scriu si variatiile mamei (pe care-o pup pt ca ma citeste).

3 cups de faina obisnuita, 1/4 lingurita drojdie uscata instant, 1+1/4 lingurita sare si apa 400-450ml, ne dorim un aluat lipicios, dar nu curgator

Amestecam ingredientele uscate (pt a imprastia drojdia uniform), apoi adaugam apa si amestecam efectiv atat cat sa se formeze coca, deci nu framantati sa transpire grinda ci atat cat nu se mai cunoaste faina si pana obtinem un aluat lipicos pe care-l uitam acolo maxim 12 ore.

Coca se toarna pe masa putin infainata si se pliaza de vreo 2 ori, ideea este sa-i dati forma de paine. Eu am lasat-o pe masa bine infainata, am infainat-o bine si deasupra si-am uitat-o inca o ora sub stergar. Incalziti cuptorul la foc mare 425F deci vreo 220C

In timp ce incalziti cuptorul tineti in cuptor: o cratita de tuci/o forma de yena sau de ceramica la care sa aveti un capac potrivit, ideea fiind sa puneti coca de paine intr-o forma fierbinte. Forma nu se unge cu nimic! O dati la cuptor sub capac 40 de minute, apoi fara capac inca vreo 10-15 minute sa fie rumena si frumoasa (a mea era deja ca-n poza cand am dat capacul la o parte)

Variatii: o puteti presara cu fulgi de porumb macinati sau fulgi de bran, sa fie bine infofolita in ceva, eu am pus faina simpla.

Mama a facut-o si cu 1 parte faina integrala, a facut si cu cartofi fierti (se pun la sfarsit, dupa ce faina a absorbit apa) cum se face painea in Ardeal si-a iesit o nebunie de fiecare data.

Painea aceasta se face singura!



LE aprilie 2010

paine lasata la dospit 8 ore


N-am stat sa se raceasca si-am rupt un colt.


Paine dospita 12 ore

Sectiune
miercuri, 26 august 2009

Premiu de la Carmen

0 comentarii



Dupa cum vedeti, Carmen ma rasfata si ca sa nu fiu mai prejos ii intorc gandul bun si premiul. Multumesc :)
marți, 25 august 2009

Zebra cheesecake

3 comentarii

Aspectul este foarte haios si procedeul de obtinere este mai mult decat simplu.
Primul chec pe care-l fac, am sa-l fac cu acelasi design :)

8-900g ricotta sau branza tip Philadelphia
1 lingurita esenta de vanilie
1/2 lingurita de esenta de migdale
1/4 lingurita de sare
4 oua
75 g zahar tos
75g zahar brun
2 lingurite cafea instants (pudra nu granulata)- facultativ
3 lingurite de cacao pudra
2 linguri de pezmet din biscuiti graham

- se amesteca ricotta cu ouale, esentele, sarea si se imparte compozitia in 2 parti egale
- in castronul 1 se adauga zaharul tos
- in castronul 2 adaugam zaharul brun, cafeaua instant si cacaoa
- o forma de 20 cm diametru, care in mod ideal va sta in bain marie, se ''tapeteaza'' cu folie de aluminiu si se unge cu unt
- incepem designul zebra: turnam un polonic de compozitie alba in centrul formei, urmatorul polonic va fi cu compozitie bruna si va fi pusa in mijlocul petei albe, urmeaza iar alb si de turnat, turnam mereu in centrul tavii (mereu in centrul culorii opuse) pana terminam ambele compozitii

- dam la cuptorul incins in prealabil la 350F pt aproximativ 1.5-2 ore
- servim cu ciocolata rasa sau fructe sau sos de fructe (de afine de ex)
- pezmetul va sta sub prajitura :) presarati-l pe farfuria pe care veti stramuta cu grija prajitura
luni, 24 august 2009

Boeuf Stroganoff

0 comentarii


-carnea de vita ( 800g) taiata fasii se inabusa in putin ulei si suc propriu, alaturam o ceapa tocata marunt sau data pe razatoare si le lasam sa-si tina companie sub ascunzatoare capacului pana scade lichidul.
- ne trebuie 100-150 ml supa de vita concentrata, apoi completam cu apa si lasam sa fiarba pana se inmoaie carnea
- adaugam 1-2 linguri de piure de rosii, 1 lingura de mustar si 250 ml cooking cream (o frisca lichida cu 35% grasime) si le lasam iar sub capac sa-si contopeasca aromele
- 1 cutie mica de ciuperci se spala, se taie felii subtiri si se inabusa in unt cu putin ulei cam 7-10 min apoi le adaugam in sosul de mai sus si dupa alte 2-3 clocote inchidem focul
- se servesc cu paste sau cartofi sub forma de: piure sau natur sau copti in folie la cuptor
duminică, 23 august 2009

Salata greceasca

2 comentarii





Doar pentru ca este un clasic, nu inseamna ca nu este la fel de bun de fiecare data. :)

Ne trebuiesc castraveti, rosii, masline negre, telemea taiata cuburi, ceapa rosie, ulei de masline, sare, piper si otet sau zeama de lamaie, ce preferati.
vineri, 21 august 2009

Supa crema de morcovi

0 comentarii


Foarte simpla si rapida.

800g morcovi, 1 ceapa taiata cuburi mari, 2 codite de telina se pun la fiert intr-un litru de apa.
Dupa aproximativ 30 de minute legumele sint fierte si le transformam in piure cu un blender manual. Adaugam 200ml lapte de cocos, 1 cubulet de unt, 3 linguri de smantana, potrivim gustul supei cu sare, piper si-un strop de boia si-o servim calda adaugand inca o lingurita de smantana si crutoane.
joi, 20 august 2009

Vinete umplute

2 comentarii





Vinetele, vreo 2 poate 3 (daca-s mai micute), se taie in 2 pe lungime, miezul se scobeste lasand cam un deget grosime de 'carne' de vanata.

Se sareaza si se pun cu fata in jos sa se scurga zeama amara, la fel am sarat si miezul si l-am pus la scurs intr-o strecuratoare. Cand sint gata de folosire se trec pe sub jet de apa si se sterg cu prosop de hartie, miezul in schimb se lasa la scurs.

Ne mai trebuie un praz tocat marunt, pus la calit pt 2-3 minute in putin ulei apoi acoperit cu 300 g de piept de pui tocat si aprox 100g de pipote de pui fierte vreo 40 minute in prealabil apoi tocate in cubulete maruntele. Le prajim impreuna cateva minute amestecand des, punem si un catel de de usturoi tocat marunt apoi niste sos de rosii si vinetele tocate marunt, apoi lasam totul la fiert sub capac vreo 15-20 de minute amestecand din cand in cand. Saram, piperam dupa gust putem pune si patrunjel tocat daca ne place si cand compoztita s-a racit suficient adaugam 1-2 oua batute pt o compozitie care nu curge, Apoi umplem vinete varfuit si le dam la cuptor la foc mediu aproximativ 40-50 de minute,

In minutul 40 adaugam si niste cascaval ras sau feliat si asteptam pana se rumeneste frumos in bataia focului.

Se potriveste langa vreo salata sau ceva murat de asta toamna.

Trebuie sa scriu si reteta de gogosari in otet pentru ca sint minunati. Raman crocanti pana la ultimul borcan.

Taina: cascavalul folosit este Friulano (cred totusi ca un cascaval care se topeste mai mult, mozzarella de ex, se preteaza mai bine la reteta aceasta)
duminică, 16 august 2009

Rulada cu ciuperci

8 comentarii

O rulada delicioasa, perfecta pt un platou cu aperitive.

Blatul: 500ml lapte+ 125g unt+ 5 linguri cu varf de faina + 1 varf de lingurita de sare

Se pun la fiert 300ml lapte, untul si sarea.
Pana dau in clocot, amestecam faina cu 200ml lapte pana obtinem o compozitie de consistenta unei smantani groase pe care o turnam peste restul de lapte amestecand viguros pana incepe sa se desprinda de cratita.

Comparativ cu consistenta unui aluat pt eclere, acesta este mai moale. Cand s-a racit intr-atat incat sa putem tine degetul in el, adaugam, rand pe rand, 5 oua (nu adaugati urmatorul ou pana precedentul nu e perfect incorporat in compozitie).

Se toarna aluatul intr-o tava (a mea a fost de 30x45cm, deci mare) tapetata cu hartie de pergament i sputin unsa cu unt sau ulei si se da la cuptorul incins in prealabil, la temperatura mijlocie mare (400F) pt 13-15 minute sau pana se rumeneste frumos. Se scoate pe un servet de bucatarie umed, in asa fel incat partea care a stat pe tava in cuptor sa fie exteriorul ruladei.

Eu am ''alunecat'' coca cu tot cu hartie pe servet si-am rulat hartia spre mine pe sub aluat, pana am scos-o de sub el. Rulam blatul in carpita umeda (cu tot cu carpa) si dam deoparte pana preparam umplutura.

Umplutura:
1 ceapa mjilocie tocata marunt, 500g ciuperci albe taiate lamele mai grosute, sare, piper, patrunjel verde, 2 oua, 2-3 linguri gris

Ceapa se pune la prajit in putin ulei, o lasam pana devine usor sticloasa, apoi adaugam ciupercile si condimentele si lasam sa fiarba sub capac.
Ciupercile lasa zeama multa si cand totul e acoperit cu lichid, dam capacul deoparte si fierbem totul pana scade lichidul, cam 10-15 minute, adaugam si patrunjelul verde tocat marunt si punem deoparte sa se racoreasca. Cand s-a racit adaugam 2 oua si 3 linguri se gris si umplem rulada.

Taina: am rulat cu ajutorul stergarului de bucatarie, deoarece blatul este destul de greu de manevrat si in felul acesta am evitat sa-l rup. Am pliat usor partea de jos, am rulat, impingand usor cu servetul, am tras si partea de sus, tot cu ajutorul stergarului si tinand rulada in servet ca intr-un soi de targa/hamac am transferat-o pe tava pe care am reasternut hartia de pergament. La fel de incetisor scoateti servetul de bucatarie de sub rulada, saltand un capat, apoi celalalt.

Pasul final:
Ungem rulada cu 3 linguri generoase de smantana, radem cascaval la fel de generos si dam la cuptor pana se topeste si rumeneste delicat, cascavalul.

Se taie cand s-a racorit si se serveste calduta. Nu-i bai nici daca se raceste pt ca este la fel de minunata.

Taina a 2-a: puteti adauga si sunca de Praga taiata cubulete ori bastonase si eventual prajita in prealabil.

In speranta ca ati citit pana aici :) m-as bucura sa stiu ca ati incercat-o, pt ca de placut, cu siguranta o sa va placa :)
vineri, 14 august 2009

Prajitura Radiera

3 comentarii




Ingrediente
6 oua (separate 3 cu 3, iarasi 3 galbenusuri si 3 albusuri ), 17 linguri de zahar pudra (atentie! nu din acela din comert care contine si amidon), 3 plicuri de zahar vanilat, 4 plicuri de gelatina, 2 linguri de cacao, 200 ml de sirop de zmeura sau jell-o de zmeura, 400 ml frisca lichida (se poate si putin mai multa).

Stratul galben
3 albusuri se bat spuma
3 galbenusuri, 5 linguri zahar pudra, 1 pachet de zahar vanilat se freaca pana se obtine o crema albicioasa
Topim 1 plic de gelatina in 150ml apa fierbinte.
Se incorporeaza apa cu gelatina peste galbenusuri, apoi se adauga si albusurile
Se toarna intr-o forma de 23x35cm (poate fi si mai mica sau de ce nu? rotunda) si se da la rece pentru 40 de minute (sau la congelator pentru 20 minute)

Stratul maron
Acelasi procedeu ca la stratul galben, insa cu galbenusurile amestecam si cacaoa
Se lasa putin la racorit apoi se toarna peste crema galbena si iar se da la rece pentru 40 de minute

Stratul alb
400 ml frisca lichida se bat cu 7 linguri de zahar pudra si cu un pachet de zahar vanilat
Aceeasi figura cu dizolvarea gelatinei. Se incorporeaza gelatina in frisca
Se toarna peste stratul maron si se da la rece pentru timpul indicat mai sus

Stratul rosu
200 ml de sirop de zmeura se toarna peste al 4-lea plic de gelatina, se lasa deopate pana se racoreste si se toarna peste stratul alb apoi se da la rece... si ne mai odihnim si noi :)

Foarte simpla, de efect, racoroasa, pe scurt: perfecta pt un desert varatic.
joi, 13 august 2009

Prajitura cu foi de napolitana 2

10 comentarii



Blat:
9 albusuri se bat spuma cu putina zeama de lamaie si 1 pahar de zahar. Se adauga 1 pahar de faina, nuci rumenite in cuptor si taiate bucatele, rahat cuburi (n-am avut) sau stafide (nici). Se amesteca foarte incet si se toarna in tava 'tapetata' cu hartie cerata si unsa cu unt sau ulei. Se coace la foc potrivit (350F-175C) cca 20 de minute (cel mai bine sa-i faceti proba scobitorii)

Crema
9 gabenusuri + 1 pahar zahar+100 ml lapte se tin pe foc in bain marie pana se ingroasa. Se lasa la racit.
250g unt se bat spuma cu 2-3 plicuri z vanilat sau esenta de migdale sau de fistic (nu stiu cum sunt ultimele 2).
Cele 2 compozotii se amesteca, rezulta o crema cu aspect de maioneza.


Se monteaza ca in poza: foaie de napolitana, crema, pandispan alb, crema, foaie.
Se pune la presat si se taie a 2-a zi

PS sa nu credeti ca fac prajituri zilnic :) doar am pornit sa-mi adun retetele de pe unde le-am publicat in ultimii 4 ani
miercuri, 12 august 2009

Molten lava cu sos de zmeura

1 comentarii

Se numeste asa pt ca interiorul trebuie sa ramana moale dupa coacere. Este o reteta foarte simpla si rapida.

Avem nevoie de
- 200g ciocolata(amara); 100g unt moale; 3 oua; 1/4 cup de zahar si 1/4 de faina
(1/4 cup=32 g)
- 6 cupe mici pt muffine, diametrul de 7 cm, din silicon
- 200g zmeura + 1 lingura de zahar (facultativ)

Se topeste ciocolata in bain marie, se adauga untul amestecand incontinuu pana se formeaza o compozitie lucioasa si compacta, se adauga zaharul, apoi rand pe rand ouale si la final, faina, amestecand viguros pana se uniformizeaza amestecul.

Turnam in forme si dam la cuptorul incins in prealabil le temepratura medie (350f) pt aproximativ 8 minute.

In timp ce prajitura e-n cuptor preparam sosul de zmeura. Cum? Intr-o craticioara, dam fructele in cateva clocote, atat cat sa capete un aspect de sos si in functie de ce tip de ciocolata ati folosit il puteti indulci sau il puteti lasa mai acrisor. Pentru un aspect mai fin, puteti da 2-3 ture cu blenderul manual prin sos :) si gata.

Prajitura, de-acum coapta exact cat trebuie, se serveste cu sosul acrisor si aromat.
Un desert excelent!

Variatie: in loc de sosul de zmeura puteti servi prajitura calda langa o cupa de inghetata de vanilie.

Taina: de data asta am pus 100g ciocolata amaruie si 100g ciocolata cu lapte.
luni, 10 august 2009
duminică, 9 august 2009

Prajitura Cardinal

7 comentarii





Fasia alba: 8 albusuri se bat spuma tare cu 180 g zahar


Fasia galbena: 2 oua, 3 galbenusuri, 50g zahar pudra, 1 plic zahar vanilat, 50g faina - se freaca ouale cu zaharul pudra si cel vanilat pana se tripleaza volumul amestecului, apoi se adauuga si faina amestecand incetisor.


Intr-o tava dreptunghiulara destul de lunga, tapetata cu hartie de pergament (ori cerata) unsa cu unt, vom face fasii de aluat, alternand cele 2 culori.


Cum procedam?

- daca nu avem conurile speciale pt patiserie, putem folosi pungi de plastic taiate la un capat, o deschizatura de marimea unui nasturel.

- incepem cu fasiile albe si le trasam pe toate lasand aproximativ 1,5cm intre ele, am trasat urme serpuite, cu o furculita

- continuam cu fasiile galbene si umplem golurile dintre fasiile albe


Se coace la 180C aproximativ 15-20 de minute.


I-am dat forma unei piramide, dar puteti face 2-3 straturi cu blatul de aceeasi dimensiune, sa obtineti un paralelipiped.


Umplutura:

- 150g gem de caise

- 350ml frisca lichida si 1 plic de gelatina dizolvat in cateva (4-5) linguri de apa fierbinte, se bat bine impreuna si se lasa 30 de minute la frigider (compozitia e oarecum lichida).


Pe un platou asamblam prajitura, blatul cel mai lat la baza, ungem cu un strat de gem de caise, turnam jumatate din cantitatea de frisca, punem blatul urmator, iar gem, iar frisca si ultimul blat, cel mai ingust, il pudram cu zahar pudra si dam totul la rece.


Este o prajitura excelenta!

sâmbătă, 8 august 2009

Drob cu ficat de pui

1 comentarii

500g ficat de pui fiert sau prajit in ulei ( se sareaza cand sunt gata, niciodata inainte de prajire ori in tigaie)- taiat cuburi
3-4 oua fierte tari- taiate cuburi
ceapa verde (3-4 fire), marar si patrunjel taiate marunt
2-3 oua crude
sare, piper

Se amesteca toate, se toarna intr-o forma de chec unsa in prealabil cu putin ulei si se da la cuptorul incins la 365F pana s-a rumenit frumos

joi, 6 august 2009

Crostini cu branza de capra

0 comentarii

4 felii de bagheta/paine italiana (am pus paine bio cu felurite seminte)
8 rondele de branza de capra (de un deget grosime)
1 lingura de xeres
2 linguri de ulei de nuca
2 linguri de ulei de masline
2 codite de ceapa taiata rondele
1 catel de usturoi
3 nuci curatate si tocata grosier
1 lingura de patrunjel verde
rosii si foi de salata pt companie

Salata de rosii
- 2-3 rosii taiate cubulete
- busuioc verde tocat marunt
- 2 linguri de ulei de masline
- 1 strop de zahar brun
(in reteta originala exista si-o portocala curata de coaja si tocata marunt, nu mi-a placut combinatia, dar probabil depinde mult de portocala)

- marinam rondelele de branza in amestecul din: xeres (pt ca nu am avut, am pus Marsala), uleiurile de nuca si masline si lasam deoparte pt vreo ora
- prajiti feliile de paine pe ambele parti si le frecam cu usturoi
- presaram coditele de ceapa
- asezam cate 2 rondele de branza pe fiecare felie, stropiti cu uleiul cu xeres, piperati si dati la cuptor, la grill pana se rumeneste branza frumos
- presam crostini cu nuca si patrunjel si servim alaturi de salata verde si de cea cu rosii


Taina: puteti desigur simplifica reteta, dar musai sa frecati painea prajita cu usturoi
marți, 4 august 2009

Frittata cu legume

2 comentarii




O reteta varatica nemaipomenita!

2 ardei rosii si grasi copti si curatati
600g cartofi dulci fierti in coaja, curatati si taiati in rondele de 1cm grosime (am folosit 2 cartofi de marime mijlcie). Nu ii fierbeti complet.
500g vinete taiate rondele de 1cm si prajite pe rand in tigaia de teflon (aprox o vanata mijlocie spre mare)
2 fire de praz maruntite
250g dovlecei (zucchini) taiati cuburi
2 catei de usturoi maruntiti
8 oua batute lejer
2 linguri de busuioc verde tocat marunt
125g parmezan ras
ulei de masline
pt decor: 200g humus; masline negre, taiate in 2 pt decor


Prazul si usturoiul se prajesc in tigaie vreo 2 minute, se adauga dovleceii pt alte 2 minute, apoi tragem tigaia de pe foc.

Cum construim frittata?
Intr-o tigaie mai mare, care poate merge si la cuptor, asezam frumos jumatate din cantitatea
de vinete, apoi adaugam amestecul de praz, urmeaza ardeii copti, restul de vinete si cartofii. Turnam peste toate amestecul compus din oua, parmezan, busuioc si piper si tinem pe foc mediu spre mic aproximativ 20-25 minute, apoi pt alte cateva (pana se rumeneste frumos) dam la cuptorul pus pe broil. O rasturnam intr-o farfurie intinsam ii taiem marginile in asa fel incat sa obtinem laturi drepte, apoi taiem in cuburi. Decoram cu hummus si cate o jumatate de maslina neagra.

Excelenta si calda si rece!

Taina: in aproximativ minutul 5 al prajirii frittatei am aplatizat prin apasare cu o paleta, intreaga compozitie pt un aspect final mai compact.
luni, 3 august 2009

Premiul prieteniei

1 comentarii





Carmen, iti multumesc frumos pt premii. Ti le returnez si atasez pt tine, unul mai altfel in lumea blogurilor culinare, dar care-i imposibil sa nu te faca sa zambesti. E pt o cauza buna :)
duminică, 2 august 2009

''Stangluri'' cu crema de ciocolata

2 comentarii

Reteta e preluata de la Carmen si-i multumesc pt ea.
(seamana oarecum cu tortul Eszterhazy :) )

Blat:
- 10 albusuri, 250g zahar pudra, 250g nuca macinata, 1-2 linguri zeama de lamaie, 1 praf de sare, 2 plicuri zahar vanilat.
albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul pudra, cel vanilat, sarea si zeama de lamaie. Nuca se incorporeaza amestecand foarte incet.
Prajitura originala avea 4 foi eu am facut 3 si e suficient si asa. Pe o tava de latimea cuptorului, acoperita cu hartie de pergament si unsa cu putin unt intindem uniform compozitia si dam la cuptorul incins la foc destul de mic, cam 250-300F, pana se usuca coca.
Se taie apoi 3 dreptunghiuri si se pun la racit pe gratar

Crema:
- 8-10- galbenusuri, 150g zahar, 4 linguri cacao, putina esenta de rom (daca va place) sau amaretti + 200-250g unt la temperatura camerei
Pregatim bain marie si punem la fiert galbenusurile frecate cu zahar si cacao (eu amestec zaharul cu cacao, intai apoi adaug galbenusurile), cand e aproape ingrosata adaugam esenta si mai lasam pana obtinem o consistenta groasa. Cand s-a racit complet, o adaugam incetisor peste unt si amestecam pana obtinem o crema fina.

Asamblam prajitura foaie-crema-foaie-crema-foaie.
Daca vreti mai mult aspect final puteti face si o glazura de ciocolata, insa nu e necesara dupa parerea mea. E perfecta asa cum e! Se poate manca imediat, iar dupa 2 ore e de vis.

Taina: Ca s-o tai mai usor, am pus-o 20-30 minute la congelator.