duminică, 18 octombrie 2009

Clatite cu ricotta



Sint niste pufosenii care seamana la consistenta cu cele americane, ceva mai finute totusi.

Ingrediente pt 4 clatite:

175 g ricotta; 100 ml lapte; 2 oua; 75 g faina; 1/2 lingurita praf de copt; 1 praf de sare
1 plic zahar vanilat; coaja de lamaie; ulei

Se amesteca ricotta cu laptele si galbenusurile, se adauga faina si praful de cop, sarea, coaja de lamaie. Albusurile se bat spuma cu zaharul vanilat si se incorporeaza amestecand foarte incet in prima compozitie
. Se prajesc in tigaia de teflon unsa cu putin ulei dupa fiecare clatita. Se pudreaza cu zahar pudra si se servesc imediat.

2 comentarii:

dana2dor spunea...

Mmmmm! Tare faine :)
Te asteapta niste premii la mine!!!
O saptamana excelenta!

Andreea spunea...

Multumesc frumos Dana :)
O saptamana superba iti doresc.

Trimiteți un comentariu