luni, 24 august 2009

Boeuf Stroganoff



-carnea de vita ( 800g) taiata fasii se inabusa in putin ulei si suc propriu, alaturam o ceapa tocata marunt sau data pe razatoare si le lasam sa-si tina companie sub ascunzatoare capacului pana scade lichidul.
- ne trebuie 100-150 ml supa de vita concentrata, apoi completam cu apa si lasam sa fiarba pana se inmoaie carnea
- adaugam 1-2 linguri de piure de rosii, 1 lingura de mustar si 250 ml cooking cream (o frisca lichida cu 35% grasime) si le lasam iar sub capac sa-si contopeasca aromele
- 1 cutie mica de ciuperci se spala, se taie felii subtiri si se inabusa in unt cu putin ulei cam 7-10 min apoi le adaugam in sosul de mai sus si dupa alte 2-3 clocote inchidem focul
- se servesc cu paste sau cartofi sub forma de: piure sau natur sau copti in folie la cuptor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu